Recept voor een lekker Spaans soepje!

April 7, 2018

Eergisteren hadden we lekkere Thaise mosselen. Wat overblijft was het nat waarin de mosselen gekookt werden. Lekker om het brood in te dopen. Zonde om na het eten weg te gooien. Dus een goede optie was om er lekkere vissoep van te maken. De volgende dag naar het gezellige overdekte marktje in Alhaurin de la Torre en in het beste Spaans naar een lekkere vis voor in de soep gevraagd. In een rap tempo werd de vis schoongemaakt. Het afval van de vis met 'n bouillonblokje  lekker laten trekken. Daarna de bouillon met de schoon gemaakte vis in het thaise nat van de mosselen. Hoe de vis heette dat moet ik je schuldig blijven, maar het was wel smullen! Wie weet hoe de vis heet?

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Go Spain! Camper reistips van Karin en Wilbert

13 Aug 2017

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags