• Karin

In corona tijd met de camper door ons mooie Nederland.

Wat een geluk om onze Spaanse camper 'Chorro' in Nederland te hebben! Zo konden we ons eigen land met de camper ontdekken. We zijn als camper zelfvoorzienend, dus konden we op pad. We moesten (op dat moment) wel binnen de landsgrenzen blijven. Spanje is mooi, maar in Nederland is toch ook echt genieten. Dit keer de zuidelijke helft van Nederland. Verrast waren we door de omgeving van Maastricht met de heuvel in Vaals.

Oordeel zelf.....

1e stop camperplaats Maastricht Marina, in een jachthaven en op fietsafstand van Maastricht centrum. Op de fiets naar het mooie maar op dat moment vreemde Maastricht met een leeg Vrijthof.

2e stop Boerderij camping Schrouff in Vijlen, wat een leuke plek is dit! Gastvrij en tussen de koeien met prachtig landschap. Fantastisch wandelen hier.

3e stop Zeeland Campeerboerderij 'Het Hommeltje' Lekker fietsen in de wind naar Middelburg, waar de kibbeling weer lekker was. Het grote strand waar de op goede afstand werd gewandeld, gezond, gezwommen en grote kastelen werden gebouwd.

4e stop Stadscamping Tilburg, wij vonden het een bijzondere plek zo midden in de stad. Een park in aanbouw bij het spoor. Wandelende, sportende, rustende mensen, oud en jong. Tilburg, mooier dan je denkt!


223 keer bekeken0 reacties