Veel gestelde vragen

Q: Wat is de minimale huurtermijn?

A: In het hoogseizoen is de minimale huurperiode 7 dagen, voor alle andere seizoenen geldt een huurperiode van tenminste 4 dagen.

Q: Waar kunnen wij de camper in ontvangst nemen?

A: Wij komen u halen en brengen van en naar de luchthaven. De ontvangst en retour van de camper vindt plaats bij onze Finca, tenzij anders overeengekomen.

Q: Wanneer is mijn boeking definitief?

A: Bij de reservering dient u 35% van het huurbedrag te voldoen, uw boeking is dan defintief. Het restant (incl € 600,- borg) dient uiterlijk 1 maand voor het afhalen in ons bezit te zijn.

Q: Wat is inbegrepen in het huurbedrag?

A: Wij hanteren heldere en scherpe tarieven, in de huurprijs zijn inbegrepen:

o Ophalen en wegbrengen van en naar vliegveld Malaga

o Handdoeken, badlakens en beddengoed

o Keukengerei, gasfles, buitentafel en stoelen

o Draagbare Safari BBQ/grill

o Navigatie (tevens wegenkaart Andalusia)

o Boeken; rustiek camperen Spanje en Portugal en Met de camper door Spanje

o Op verzoek eventueel een extra 2-persoons tent en slaapzak(ken)

o Allrisk verzekering (eigen risico € 600,-)

o Tevens is er een 24-uurs assistentie en pech onderweg dienst inbegrepen

o BTW

o Ongelimiteerde kilometers

Q: Kan iedereen een camper huren bij GO Spain?

A: Wij verhuren uitsluitend compacte campers (de gemiddelde lengte is ongveer 6 meter) welke makkelijk te besturen zijn door de binnenlanden in Spanje. U hoeft dus geen ervaren camperbestuurder te zijn. De campers kunnen om verzekeringsredenen helaas niet verhuurd worden aan personen onder de 26 jaar en de bestuurder dient minstens 2 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Onze campers zijn rookvrij en geschikt voor maximaal 4 personen (huisdieren zijn niet toegestaan). Onze campers mogen bestuurd worden door de in het huurcontract vermelde bestuurder(s).De bestuurder(s) dienen paspoort en rijbewijs mee te nemen, wij zullen ter plaatse een copie of foto maken van deze documenten.

Q: Moeten wij nog extra schoonmaakkosten betalen?

A: Onze prijzen in all in. U ontvangt bij aflevering een schone camper, u dient deze camper wederom schoon in te leveren. Indien de camper van binnen niet is schoongemaakt worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. Schoon retour wil zeggen; lege en schone toilet cassette, lege schoonwatertank, lege vuilwatertank, volle brandstoftank, schone koelkast, schone Safari BBQ/ grill en een schone toiletruimte. Wij lopen voor de verhuurperiode de inventaris lijst samen met u door en doen dit ook na de verhuurperiode.

Q: Hoe zit het precies met de borg?

A: De borg voor de camper bedraagt € 600,-- dit is meteen het eigen risico van de huurder in geval van schade of andere claims (bekeuringen). De waarborgsom wordt binnen 2 tot 4 weken na inlevering van een schoongemaakte en schadevrije camper teruggestort op uw rekening.

Q: Hoeveel vrije kilometers zijn bij de huur inbegrepen?

A: Wij hanteren heldere voorwaarden en er gelden ongelimiteerde kilometers.

Q: Waar kan ik de volledige huurvoorwaarden vinden?

A: De volledige huurvoorwaarden zijn hier terug te vinden.